• Centrummanagement Weert

Winnaars VIP-kaarten Kermis Weert bekend

Van 2 t/m 22 september konden bezoekers van de Weerter binnenstad sparen voor vouchers waarmee zij kans maakten op het winnen van een exclusieve VIP-kaart voor Kermis Weert. Centrummanagement heeft de tien winnaars bekend gemaakt.

Kermis Weert staat jaarlijks garant voor groot feest in de binnenstad. Speciaal daarvoor werd door lokale ondernemers een bijzondere actie georganiseerd, waarbij binnenstadbezoekers kans maakten op het winnen van een exclusieve VIP-kaart. De inhoud van de verschillende VIP-kaarten varieert, maar ze bevatten allemaal vrijkaartjes voor ritjes en/of lekkernijen op de Weerter kermis.

Winnaars

Maar liefst tien bezoekers van de Weerter binnenstad worden verrast met een exclusieve VIP-kaart voor Kermis Weert! Dit zijn B. van Lierop., D. Heuijerjans, S. Dings, H. de Swart, J. Vranovsky, R. Lamerikx (allen uit Weert), M. Smeets (Stramproy), L. de Troch (Meijel), J. Wolters (Neeritter) en M. Vissers (Nederweert). De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebrachte.

De actie werd georganiseerd door Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers in samenwerking met de Gemeente Weert.

Kermis Weert

De grootste, goedkoopste en gezelligste kermis van Limburg vindt plaats van vrijdag 27 september tot en met woensdag 2 oktober 2019. Er staan ruim 130 attracties op 7 pleinen. Meer informatie is te vinden op www.kermisweert.nl.