• Centrummanagement Weert

Waanzinnig Winkelfestijn Weert

Tijdens het Hemelvaart-weekend geniet de hele familie van een bezoek aan Weert! De vierde editie van het Waanzinnig Winkelfestijn Weert pakt wederom uit met waanzinnige winkelacties tijdens een hele dag uit vol attractief straattheater.

Op donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni staat de Weerter binnenstad in het teken van vele feestelijkheden. Het Waanzinnig Winkelfestijn Weert biedt de perfecte combinatie van feestelijk funshoppen en genieten van diverse activiteiten en straattheater. Enkele hoogtepunten van een bezoek aan de binnenstad zijn het EK Triathlon, een speciaalbierfestival en een kinderkermis. Voor het eerst zijn de winkels ook op Hemelvaartsdag geopend.

Waanzinnige Winkelacties

Geniet tijdens het Waanzinnig Winkelfestijn Weert van vele gastvrije acties in de binnenstad van Weert en sla je slag met speciale aanbiedingen, hoge kortingen en unieke klantcadeautjes. Zo worden diverse loterijen gehouden en worden klanten op verschillende plaatsen lekkernijen aangeboden. Op de website van het evenement is een overzicht te vinden van alle ludieke ondernemersacties.

Hele dag uit

Het Waanzinnig Winkelfestijn biedt alle ingrediënten voor een hele dag uit! Begin met een lekkere kop koffie of brunch in de stad, tik de leukste zomerse koopjes op de kop, geniet van bijzondere muziek- en straattheateracts verspreid over de binnenstad en bezoek het gelijktijdig plaatshebbende Europees Kampioenschap Triathlon op het Bassin, om vervolgens af te sluiten met een heerlijk diner bij een van de lokale horeca-etablissementen.

Van 31 mei tot en met 2 juni vindt het EK Triathlon plaats. Het epicentrum van de activiteiten bevindt zich op het Bassin bij de stadsbrug. Tijdens de sportwedstrijden is de brug afgesloten. Op Hemelvaartdonderdag wordt het Weert Totaal Festival georganiseerd op het Raphaelpad, het groene pleintje in de luwte van de binnenstad, waarbij bezoekers kunnen proeven van vele speciaalbieren en kunnen genieten van live muziek.

Straattheater

Humoristisch, spannend en spectaculair: het straattheater-programma van het Waanzinnig Winkelfestijn Weert heeft het allemaal in zich. Geniet samen van afwisselend en verrassend straattheater en combineer dit met gezellig shoppen in de binnenstad van Weert.

Het programma bevat een gevarieerd aanbod van mooi, speciaal en humoristisch straattheater. De acts zijn verdeeld over de drie dagen van het evenement. Alle acts spelen elk twee-, drie- of viermaal, dus bezoekers hebben tijdens het winkelen uitgebreid de mogelijkheid te genieten van het entertainment.

Alle Waanzinnige Winkelacties en meer info over het programma vind je op www.winkelfestijn.nl.