• Centrummanagement Weert

Verduurzaam je kerstcadeau: koop lokaal

Bijgewerkt op: 22 dec 2020

De landelijke overheid heeft maatregelen afgekondigd die als doel hebben het aantal contactmomenten en reisbewegingen te beperken. Nu de meeste winkels gesloten zijn roept Centrummanagement Weert op evengoed aan de lokale ondernemer te denken.


Terwijl dagen korter worden en temperaturen zakken, stijgt het warme familiegevoel binnen. In aanloop naar de feestdagen verrast menigeen graag zijn of haar geliefde met een bijzonder cadeau. Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers benadrukken daarom de waarde van een lokaal gekocht cadeau.


‘Koop lokaal’ wordt zo vaak genoemd dat de waarde ervan bijna niet meer opvalt, maar dat maakt het niet minder essentieel. Met een lokaal gekocht cadeautje heb je dubbel resultaat, immers verras je de ontvanger ervan én steun je er de lokale ondernemer mee. En het is juist dat laatste wat je aankoop duurzaam maakt. Lokale ondernemers zorgen er immers voor dat je ook in de toekomst in het stadscentrum terecht kunt voor een gevarieerd aanbod, gastvrije ontvangst en diverse belevenissen. Gebruikelijke evenementen die we in 2021 hopelijk weer mogen beleven worden mede mogelijk gemaakt door de steun van lokale middenstand.


Veel lokale ondernemers bieden de gelegenheid via hun website bestelde producten te bezorgen. Maak hier gerust gebruik van, deze extra service wordt met liefde geboden. Koop lokaal, ook digitaal.

Op deze pagina geven we je vijf tips hoe je de lokale ondernemer kunt steunen.