• Centrummanagement Weert

Snoepboom in KerstDoolhof Weert

In de kerstvakantie presenteren de ondernemers uit de Weerter binnenstad een bijzonder nieuw evenement. Op de Markt staat tot en met 4 januari een KerstDoolhof.

De gehele kerstvakantie staat op de Markt het KerstDoolhof, een met kerstbomen ingericht doolhof waar echte speurneuzen een ronde kunnen dwalen tussen de groene dennentakken. Er is voor een speciaal soort dennenboom gekozen die geen priknaalden heeft. Het doolhof herbergt een bijzondere snoepboom, waarin verse kerstlekkernijen aan de takken groeien. Aan de entree staat ‘Eenieder die hier zal dwalen, kan iets lekkers uit de snoepboom halen.’ Een bezoek aan het KerstDoolhof is geschikt voor jong en oud en een ideale combinatie met een bezoek aan de binnenstad.

Tot en met zaterdag 4 januari is het KerstDoolhof dagelijks geopend van 13:00 tot 17:00 uur, met uitzondering van Eerste en Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Het KerstDoolhof wordt georganiseerd door Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers met ondersteuning van Scouting St Maarten. Een bezoek is voor iedereen gratis, als cadeautje van lokale ondernemers.

Winters Weert

Het programma van Winters Weert herbergt tal van feestelijke activiteiten verspreid over de binnenstad, uitermate geschikt om te combineren met een middag of avond winkelen. Geen grote evenementen, maar intieme belevenissen waarbij je de tijd neemt om te genieten! Zo staan in de laatste week van het jaar onder andere nog de Kerststal in ’t Klooster en de winterse vrijmarkt Marktrecht voor elke Weertenaar op het programma. Meer informatie en programmadetails zijn te vinden op www.wintersweert.nl.