• Centrummanagement Weert

Koopzondag voor muzikaal talent

Koopzondag 26 mei vormt het decor van de muzikaalste koopzondag in de binnenstad van Weert. Centrummanagement Weert presenteert de tweede editie van het Munten voor Muziek-festijn. Aanmelden van muzikaal talent is vanaf nu mogelijk.

Het Munten voor Muziek-festijn biedt muzikale talenten hét podium om Weert op een ludieke manier kennis te laten maken met hun kunsten. Het winkelend publiek wordt zodoende vermaakt met diverse muzikale optredens.

Aanmelden

Iedereen mag aan het festijn meedoen, zowel professionele muzikanten als amateurs. Elk instrument is mogelijk, waarbij de nadruk ligt op de ‘straatwaardigheid’ van de act. Iedere muzikant krijgt een eigen plek aangewezen. Muzikanten die hun opbrengst aan het goede doel willen schenken kunnen dat bij aanmelding kenbaar maken, zodat dit meegenomen wordt in het programma. Aanmelden is tot en met 12 mei 2019 mogelijk via www.muntenvoormuziek.nl

Munten voor muziek

Zoals de naam al doet vermoeden draait het evenement om ‘munten voor muziek.’ Deelnemende muzikanten mogen hun muziekkoffer open zetten of een pet neerleggen. Muzikale acts verspreiden zich over de Weerter binnenstad en worden bij succes door het publiek beloond met munten!

Deelnemers aan het Munten voor Muziek-festijn worden beoordeeld door een professionele jury. Acts worden beoordeeld op originaliteit, straatwaardigheid en natuurlijk muzikaliteit. Voor de ‘toppers’ zijn er motiverende prijzen beschikbaar.

Laatste zondag van de maand

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de stad, met uitzondering van parkeerlocaties met een slagboom. De thema’s van de komende koopzondagen zijn te vinden op de website van Centrummanagement, www.cmweert.nl.