• Centrummanagement Weert

Koopzondag met aangepast Cultureel Lint

Cultureel Lint, de jaarlijkse opening van het culturele seizoen in de regio Weert, zal dit jaar op zondagmiddag 20 september van 13.00 tot 17.00 uur doorgaan in een aangepaste vorm.


Rekening houdend met de kermis vindt al jaren de koopzondag van september niet op de laatste zondag van de maand plaats, maar een week ervoor. Dat zal ondanks het niet doorgaan van de kermis dit jaar onveranderd blijven. Gelijktijdig met de koopzondag kunnen bezoekers op 20 september genieten van muziek en theater tijdens Cultureel Lint, de opening van het culturele seizoen.


Cultureel Lint

De organisatie heeft het evenement zo kunnen vormgeven dat er voldaan wordt aan de eisen die gesteld worden aan een ‘coronaproof’ evenement. Zo zijn de locaties verspreid over de hele stad, moet voor de binnen- én buitenoptredens vooraf kaartjes worden gereserveerd via de website van het Cultureel Lint en zullen alle bezoekers per tweetjes op 1,5 meter van elkaar plaatsnemen op stoelen. Het evenement is ook deze editie voor iedereen gratis toegankelijk.


Reserveren noodzakelijk Onder de noemer ‘Neemt u even plaats?’ attendeert de organisatie erop dat reserveren van zitplaatsen bij veel presentaties tijdens Cultureel Lint noodzakelijk is. U kunt maximaal 4 kaartjes per adres reserveren. Bij alle voorstellingen geldt ‘vol is vol’. Meer info en de mogelijkheid tot reserveren wordt geboden op www.cultureellint.nl.


Koopzondag

Voor het bezoeken van de binnenstad is het natuurlijk niet nodig te reserveren. Cultureel Lint is perfect te combineren met feestelijke funshoppen en een bezoek aan een van de vele horeca-etablissementen. Winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Het volledige programma van de komende koopzondagen is te vinden op de website van Centrummanagement, www.cmweert.nl.