• Centrummanagement Weert

Geen Kinderbraderie in 2020

De Kinderbraderie gaat in 2020 niet door. Het doorgaans zonovergoten kinderevenement past niet binnen de gestelde coronamaatregelen.

Normaal gesproken wordt de Kinderbraderie op de laatste woensdag van de vakantie gehouden in de Hoogstraat en op de Oelemarkt in Weert. Dit jaar zou dat zijn op woensdag 19 augustus. Vanwege de coronamaatregelen is het helaas niet haalbaar om in 2020 de Kinderbraderie te laten plaatsvinden, zo laat Centrummanagement weten.

Zomerse woensdag

Ondanks het niet doorgaan van het evenement is de binnenstad nog steeds dé plek voor een gezellige middag uit. Het belooft prachtig weer te worden, en met het reguliere winkel- en terrassenaanbod biedt het winkelcentrum alle gelegenheid voor een middag met het hele gezin. Sinds begin dit jaar zijn er op de Nieuwe Markt diverse creatieve spelaanleidingen voor kinderen aangebracht en in de zomer is een sprong door de verfrissende fonteinen een mooie uitdaging. De terrassen staan extra breed uitgezet en proeven van echte Limburgse vlaai of een lekker ijsje vindt natuurlijk iedereen leuk!

De PLUS van Weert

BIZ Ondernemers, de ondernemerssamenwerking in de binnenstad, lanceerde onlangs de campagne De PLUS van Weert, waarbij zij het veelzijdige aanbod van belevenissen in Weert extra benadrukken. Meer informatie is te vinden op www.deplusvanweert.nl.