• Centrummanagement Weert

Entertainment op zaterdag

Wie tijdens de vakantieperiode de Weerter binnenstad bezoekt loopt zomaar kans een kleurrijke verschijning tegen het lijf te lopen. Centrummanagement Weert en BIZ Ondernemers verrassen in de zomervakantie elke zaterdag het winkelend publiek met live entertainment.


Elke zaterdag in augustus en de eerste zaterdag van september staan er diverse bijzondere acts op de planning. Op 7 augustus bezocht een kleurrijke Zingende Zeemeermin het winkelcentrum. Zaterdag 14 augustus worden de mooiste muzikale verhalen vertelt bij de Sprookjesboom. Op 21 augustus galoppeert het Kermispaardje voorbij en een week later bezoeken de bijzondere figuren Flint & Stone de Weerter binnenstad. Op zaterdag 4 september wordt de zomervakantie afgesloten met de komst van Zonnestralen, een opvallende steltloopact.


De acts lopen gedurende de middag in het winkelcentrum en zijn bedoelt als cadeautje voor winkelend publiek. Om te voorkomen dat er onwenselijke drukte ontstaat wordt per zaterdag slechts één act gepresenteerd en is ervoor gekozen geen vaste locatie en tijden te communiceren. Zo blijft een bezoek aan de binnenstad voor iedereen een feestje.


(titelafbeelding: Theo van de Winkel)