• Centrummanagement Weert

Draaiorgeltjesdag op kermiszaterdag

Zaterdag 25 september staat in de binnenstad van Weert in het teken van een feestelijke Draaiorgeltjesdag. Orgeldraaiers uit binnen- en buitenland brengen op deze manier een ode aan de Weerter kermis.


Een bezoekje aan Weerter binnenstad op zaterdag 25 september: dat klinkt goed! Helemaal omdat verspreid over de straten tal van draaiorgeltjes uit binnen- en buitenland staan. Gedurende de middag worden op de traditionele instrumenten hits van weleer maar ook moderne popnummers ten gehore gebracht.


Met het evenement brengen orgeldraaiers een ode aan de Weerter kermis, die dit jaar vanwege coronamaatregelen niet in de binnenstad plaatsvindt. Met de stijlvolle en muzikale verwijzing worden bezoekers ondanks de uitgeweken kermis evengoed van harte welkom geheten om de binnenstad te bezoeken. Op zaterdag staat tevens de weekmarkt op de pleinen en is feestelijk funshoppen perfect te combineren met een bezoekje aan een van de vele horeca-etablissementen.


Meer informatie over activiteiten en winkelaanbod in het Weerter centrum is te vinden op de website van Centrummanagement, www.cmweert.nl.