• Centrummanagement Weert

Aangepaste Summer Sale Shopping

Koopzondag 30 augustus staat in Weert in het teken van het evenement Summer Sale Shopping! Waar gebruikelijk winkels in de gehele binnenstad uitpakken met kramen voor hun deur worden ditmaal de zomerse aanbiedingen binnen in de winkels gepresenteerd.

Met de zomervakantie achter de rug is het tijd om op te ruimen, en dat doen ondernemers van de Weerter binnenstad op een bijzondere manier. Zoals elke laatste zondag van de maand openen winkels van 13.00 tot 17.00 uur de deuren. Tijdens Summer Sale Shopping sluiten ondernemers de zomer feestelijk af met de allerbeste aanbiedingen. Mis het niet en sla je slag tijdens Summer Sale Shopping in Weert. Bij veel acties geldt ‘op is op’, dus het is raadzaam op tijd een bezoekje aan de binnenstad te brengen.

Het uitstallen van aanbiedingen op kramen, zoals dat gebruikelijk was tijdens het evenement, past niet goed bij de manier waarop winkelstraten in deze tijd ingericht zijn. De wijziging in de manier van presenteren van de aanbiedingen is een van de aanpassingen die ondernomen is om sfeervol winkelen passend bij coronamaatregelen mogelijk te maken. Veel winkels en horecagelegenheden hebben de inrichting aangepast om ervoor te zorgen dat bezoekers met een gerust hart terecht kunnen. Winkelen in Weert doe je in rust en ruimte, iets wat lokale ondernemers juist in deze tijd graag benadrukken.

Laatste zondag

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de stad, met uitzondering van parkeerlocaties met een slagboom. Het volledige programma van de komende koopzondagen is te vinden op de website van Centrummanagement, www.cmweert.nl.

Cultureel Lint

Rekening houdend met de kermis vindt al jaren de koopzondag van september niet op de laatste zondag van de maand plaats, maar een week ervoor. Dat zal ondanks het niet doorgaan van de kermis dit jaar onveranderd blijven. Gelijktijdig met de koopzondag kunnen bezoekers op 20 september genieten van muziek en theater tijdens Cultureel Lint, de opening van het culturele seizoen.