zo 27 dec.

|

Binnenstad Weert

Marktrecht voor elke Weertenaar

Centrummanagement Weert & BIZ Ondernemers presenteren koopzondag 27 december de zevende editie van Marktrecht voor elke Weertenaar, de gezelligste vrijmarkt in de open lucht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Marktrecht voor elke Weertenaar

Tijd en locatie

27 dec. 2020 13:00 – 17:00

Binnenstad Weert, Markt, 6001 EK Weert, Nederland

Over het evenement

Centrummanagement Weert & BIZ Ondernemers presenteren koopzondag 27 december de zevende editie van Marktrecht voor elke Weertenaar, de gezelligste vrijmarkt in de open lucht.

Het slotevenement van jubileumjaar 2014, het jaar waarin Weert 600 jaar stadsrechten vierde, wordt wegens succes wederom herhaald! In 2020 vindt krijgt iedere Weertenaar marktrecht op zondag 27 december. Tijdens deze feestelijke dag is de Weerter binnenstad het podium waar alle Weertenaren hun koopwaar verkopen of hun talenten showen. De markt duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

Themamarkten Net als de voorgaande edities wordt de vrijmarkt verdeeld over een aantal thema’s. Op de Streekmarkt worden lokale snuisterijen en zelfgemaakte lekkernijen aangeboden. De Kids- en Kledingmarkt staat in het teken van speelgoed, sport en kleding. Op de Kunst- & Brocantemarkt vind je de meest verrassende authentieke producten en geniet je van o.a. muziek, boeken en kunst.

Aanmelden marktkraam De organisatie stelt marktkramen ter beschikking tegen een bijdrage van €10,00 per stuk. Voor goede doelen worden kramen gratis beschikbaar gesteld. Voorwaarde is dat deelnemers in Weert of directe omgeving wonen en van tevoren aanmelden. Centrummanagement heeft 100 kramen gereserveerd, dus snel aanmelden is noodzakelijk om zeker te zijn van een plekje.

Winters Weert Marktrecht voor elke Weertenaar is onderdeel van Winters Weert in de binnenstad. Winters Weert staat voor gezelligheid, vermaak en heerlijk shoppen in de karakteristieke binnenstad van Weert. De historische binnenstad van Weert vormt een slinger van licht met sfeervol verlichte straten en pleinen. De prachtig gedecoreerde etalages van de vele gezellige winkels nodigen uit tot eindeloos shoppen.

Deel dit evenement