vr 17 dec. | Markt, Weert

Kerstbomendoolhof

Op de Markt verrijst in navolging van de succesvolle editie in 2019 wederom een kerstbomendoolhof. Het doolhof is dit jaar nóg groter en bestaat uit twee velden die met elkaar in verbinding staan door een immense brug.
Registratie is afgesloten
Kerstbomendoolhof

Tijd en locatie

17 dec. 2021 13:00 – 31 dec. 2021 17:00
Markt, Weert, Markt, 6001 EK Weert, Nederland

Over het evenement

Op de Markt verrijst in navolging van de succesvolle editie in 2019 wederom een kerstbomendoolhof.

Het doolhof is dit jaar nóg groter en bestaat uit twee velden die met elkaar in verbinding staan door een immense brug. Met de kerstboodschap op de brug en de grote kerstboom op de achtergrond is dat tevens een perfect locatie voor een sfeervolle foto. Bezoekers, jong en oud, zijn van harte welkom om samen met kerstbomendoolhofsleutelhouder Norbert Nordmann het raadsel in het doolhof op te lossen en maken daarmee kans op diverse prijzen.

Van vrijdag 17 t/m vrijdag 31 december is het Kerstbomendoolhof dagelijks geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Op Eerste en Tweede Kerstdag is de poort gesloten. Een bezoek is voor iedereen gratis, als cadeautje van lokale ondernemers. Vanwege geldende coronamaatregelen is het voor bezoekers bij de entree noodzakelijk een coronatoegangsbewijs te laten scannen. Dit kan via de CoronaCheck-app of papieren uitdraai van de qr-code. Daarnaast dient per huishouden een bezoeker contactgegevens in te vullen op het spelkaartje dat bij het raadsel hoort.

Deel dit evenement