BIZ ONDERNEMERS WEERT

Door de kracht van samenwerking gezamenlijk investeren in de totaalbeleving van de Weerter binnenstad. BIZ Ondernemers is dé ondernemerssamenwerking die werkt aan bedrijvigheid en levendigheid van het winkelcentrum.

BIZ Ondernemers logo contrast (Large).jp

Samengevat

 

De BIZ Ondernemers (BIZ-O) is het
samenwerkingsplatform van lokale
ondernemers. Middels een toeslag op
de WOZ-waarde dragen zij bij aan een
gezamenlijk investeringsvermogen. BIZ-O legt nadruk op promotie, evenementen en winkelacties. Een wezenlijk deel wordt gecombineerd in het werkbudget van Centrummanagement.

CMW jaargids 2019 event-afbeelding3.jpg

Samenwerking

 

Voor de uitvoering van fysieke
evenementen en promotiecampagnes
maakt BIZ-O gebruik van Centrummanagement als uitvoeringsorganisatie. Deze opdrachten komen dus voort uit de missie en visie van ondernemers.
Het bestuur van BIZ-O komt tenminste
maandelijks bijeen om voortgang van
projecten te bespreken. Het bestuur van
BIZ-O communiceert met ondernemers
middels de wekelijkse door CMW
verzonden nieuwsbrief TotDeKern,
meermaals straatbijeenkomsten en een
jaarlijkse ledenvergadering.

2020-06-11 vacature voorzitter.jpg

Wat is een BIZ?

 

Een BIZ (bedrijveninvesteringszone)
is een collectieve samenwerking van
ondernemers in een afgebakend gebied. Samen dragen zij bij aan een gezamenlijk instrument ter versterking van het gebied. Financieel gebeurt dit middels een toeslag op de WOZ-bijdrage.

115650236_700718523839588_45149492466064

De PLUS van Weert

Gastvrijheid, gezelligheid en genieten – dat is Weert. In deze dorpse stad vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen dagje uit met de hele familie, een gezellig dagje shoppen met vrienden of een heerlijke vakantie. De modebewuste bezoeker kan zijn hart ophalen bij de vele bekende én unieke modewinkels, de bourgondische genieter heeft een ruime keuze aan restaurants en terrassen in alle smaken. Voor de natuurliefhebber zijn er talloze groene en blauwe parels om te ontdekken. De groenste regio van de wereld, de beste ijsjes van het land en de enige echte Limburgse vlaai: Weert heeft het allemaal. Dat is de plus van Weert!

 

Een initiatief van: BIZ ondernemers Weert

Bekijk hier de website

2017-07-13 Nieuwe bewoners.jpg

Bestuur

 

De BIZ-O wordt voorgezeten dooreen bestuur, volledig bestaand uit ondernemers. Dat betekent dat keuzes van de BIZ échte ondernemerskeuzes zijn. De missie en visie van het bestuur zijn vastgesteld voorafgaand de stemming die benodigd was voor oprichting. Daarmee is absolute belangenbehartiging van de deelnemers vastgelegd.