Aanbod

Geniet van een diversiteit aan lokale boetiekjes en snuisterijenwinkeltjes, combineer het funshoppen met een bezoek aan een van de vele lokale horeca-etablissementen en beleef
de sfeervolste evenementen.

Hippe kleding Shop

Modestad Weert

 

Weert staat erom bekend sterk te zijn in de modebranche. De binnenstad biedt een perfecte combinatie tussen bekende ketens en lokale modehuizen en boetiekjes. Het onderscheidend karakter van de Weerter ondernemer is de gastvrijheid, zoals je die alleen hier kunt beleven.

Centrum Weert (foto Ambiance Events) (Gr

Koopzondagen

 

Tijdens koopzondagen openen veel winkels in de Weerter binnenstad van 13:00 tot 17:00 uur. Elke koopzondag presenteren Centrummanagement en BIZ Ondernemers een feestelijk thema. Een actueel overzicht leest u bij 'Koopzondagen'.

WaalsTerras_RGB_04.jpg

Rijk aan horeca

Weert telt vele restaurants, cafés en goed gewaardeerde ijssalons. De vlaaienstad heeft alles in huis voor een aangenaam verblijf. Ze zeggen weleens: gezelligheid maak je zelf. Maar in 'Wieërt' wordt het je wel erg gemakkelijk gemaakt.

SAM_2527.JPG

Koopavonden

 

In Weert is elke donderdag koopavond. Tijdens koopavonden zijn veel winkels in de Weerter binnenstad tot 21:00 uur. geopend. Winkelen in de Weerter binnenstad is dan perfect te combineren met een bezoek aan een van de vele lokale horeca-etablissementen.

20181106_16_205_466_entree_v_layered_bre

Muntpassage

 

Met 50 winkels onder één dak is de muntpassage het middelpunt van het winkelcentrum in Weert.

2018-03-22 Gratis parkeren.jpg

Gratis parkeren

 

Op koopavonden kunt u vanaf 18:00 uur gratis parkeren. Op koopzondagen en officiële Nederlandse feestdagen kunt u de gehele dag kosteloos parkeren. Dit geldt voor alle publieke parkeerlocaties, uitgezonderd locaties met een slagboom.